0749 579 408 David Ferenc nr. 11
Înscrie-te

Terhestorna/ Gimnastică prenatală/ Prenatal Workout

Programul gimnastică prenatală este special conceput pentru perioada prenatală. Ora asta reduce durerile de spate, mărește mobilitatea, mărește capacitatea de respirație toracală și abdominală, pregătește gravida pentru naștere!

Pentru mai multe informații sunați la numărul 0749 579 408 !
Programare: Steelwoman Program
Vă așteptăm! :D
A kismama már az anyaméhben dönt, dönthet gyermeke későbbi fizikai és lelki-mentális egészségéről, kijelölheti gyermeke fejlődési pályáját, meghatározhatja sorsát. Ez a Belényi Bea által kidolgozott speciális terhestorna segíti megőrizni a helyes testtartást, javítja a vérkeringést, mely nemcsak az anyai szervezet számára, hanem a magzat fejlődése érdekében is rendkívül fontos.
A terhestorna jelentősen enyhítheti a várandósággal gyakran együtt járó kellemetlen tüneteket és panaszokat is. (pl. a lábdagadás, hátfájdalom, keresztcsonti panaszok, stb.) A terhestorna segít a kismamáknak ebben a "más állapotban" is a testi-lelki egyensúly és a belső harmónia folyamatos megőrzésében. A tornagyakorlatok végzése során a terhelésnek kitett ízületek és izmok, a hát-, a mell-, a gát-, hasizom erejének megőrzésére, valamint az egyensúly és a koordináció javítására is nagy súlyt fektetünk. Külön gondot fordítunk a kismama szülés alatti helyes légzéstechnika elsajátítására, relaxációra, lazítási technikákra.
Mindezt felszabadult, kiegyensúlyozott vidám légkörben tesszük úgy, hogy a kis pocaklakó is jól érezze magát.
Hány hónaposan lehet jönni?
Aki a terhesség előtt egyáltalán nem sportolt, 3 hónaposan kezdheti, aki a terhessége előtt is aktív volt, jöhet hamarabb!
Egy alkalom 55-60 perc.
Bármilyen információért nyugodtan lehet érdeklődni a 0749 579 408 -as telefonszámon, vagy üzenetben a facebook oldalunkon: Facebook / Steelwoman!
Programálás: Steelwoman Program
Szeretettel várjuk a kismamákat! :D