0749 579 408 David Ferenc nr. 11
Înscrie-te

Despre sală

Trainer
"Acum 5 ani am participat la o clasă de zumba din întâmplare și asta mi-a schimbat toată viața!
Am renunțat la cartofi prăjiți, cabanos, supe instant și m-am adâncit în lumea fitness (dar asta nu s-a întâmplat într-o singură zi bineînțeles...).

Am terminat Facultatea de Istorie și masteratul, dar m-am decis că o să antrenez oameni. (comentariu: nu am regretat facultatea...:P )

În ultima perioadă mi-am dedicat timpul amenajării sălii mele de dans. În anul 2013 și 2015 am lucrat în Creta, ca animatoare de sport, ceea ce a fost o experiență fantastică! După Creta am participat la cursuri de instructor de fitness și cursuri de specializare, așa ca ceea ce pot să vă spun: Vă aștept cu mare drag în sala mea nouă de fitness, unde aveți posibilitatea să vă schimbați viața, să umblați regulat la clasele de sport și să vă atingeți scopul!
Eu o să fiu aici și am să vă ajut cu mare plăcere!" György Antónia CEO
"5 évvel ezelőtt véletlenül tévedtem be egy zumba órára, és annyira magamra találtam ebben a mozgásformában, hogy végül ez teljesen más útra terelt, és az egész életem megváltozott.

A sültkrumpli, cabanos és instant levesekről való leszokás nem egy nap alatt történt, de egyre jobban elmerültem a fitness világában, mígnem ígéretes történész karrieremről lemondván, eldöntöttem, hogy embereket fogok edzeni :D... (megjegyzés: a történelmet még mindig szeretem, és nem bánom, hogy elvégeztem...).

Szóval már egy jó ideje dolgozom egy új "projekten", 2013-ban és 2015-ben elmentem Krétára sportanimátornak, ami nagyszerű tapasztalat volt.

Utána fitness edzői tanfolyamokra, továbbképzésekre jártam, így most bátran kijelenthetem, hogy szeretettel várlak újonnan megnyílt edzőstúdiómba, ahol remélem lehetőséget adsz, nekem: hogy a te életedbe is változást hozzak, és magadnak: hogy rendszeres sportolásra add a fejed, és elérd a célod, bármi is legyen az!" György Antónia CEO